RUURDA STATE

Ruurda State

Contact

  • Ruurda State
  • Pieter, Anita  en Femke van der Velde
  • Kloosterweg 20
  • 8741 KB  Hartwerd
  • Tel. 06-21928764
  • www.ruurdastate.nl
  • info@ruurdastate.nl

Training & coaching

Ruurda State


Ruurda State is ook de plek waar No Nonsense Coach begeleiding en trainingen verzorgd. De huidige ruimte biedt plaats aan groepen van maximaal 8 personen. Volgend jaar zal ook een grotere trainingsruimte beschikbaar komen. Deze trainingsruimte wordt volledig in de oude stijl gerestaureerd en heeft een wijds uitzicht over de landerijen.


Teams

U bent welkom met uw team voor bijvoorbeeld een teambuilding of een teamtraining (met paarden). Het programma hiervoor wordt in overleg met u en aan de hand van uw doelen gemaakt.


Particulier

Wilt u in alle rust en ontspanning werken aan uw eigen ontwikkeling, aan uw relatie of aan uw gezin, dan is het mogelijk om op Ruurda State één of meerdere overnachtingen te boeken. Samen met u wordt er dan een programma gemaakt om te gaan werken aan uw doelen. Kijk voor opties ook eens op de website van Je Eigen Ik.


Verhuur

De trainingsruimte(s) is ook beschikbaar voor het geven van uw trainingen. Hierbij inbegrepen zijn een eigen oprit met parkeergelegenheid, een keuken voorzien van alle moderne apparatuur en een eigen toilet.


Ook dan zijn verschillende aanvullende opties bespreekbaar. Wilt u een lunch serveren, of wilt u gebruik maken van de slaapfaciliteiten (max. 5 personen) laat het weten en we maken een prijsopgave voor u.

Ook is het mogelijk om uw verblijf te combineren met het werken met paarden of om te werken aan ontspanning en balans. Kijk voor het aanbod ook eens op de website van No Nonsense Coach


U kunt contact opnemen over de beschikbaarheid van de ruimte. Heeft u belangstelling neem dan telefonisch (op 06-21928764) of via de mail (via info@ruurdastate.nl) contact met ons op. De minimale verhuurtermijn is een dagdeel.

Ruurda State: rust, ruimte en natuur ook voor uw training!